tombak, Jak chcesz w ASO to jedni i drudzy to takie same pierdoly :lol: Welm sie rozbudowuje i moze :? bedzie lepiej, ale watpie. Ja jezdze do Korczyka i jakos to sobie tam leci. Najwazniejsze wszedzie, to nie dac sie robic w balona.
Polecane warsztaty, firmy tuningowe, specjaliści, itp.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Panowie, a czy we Wrocławiu lub Świdnicy (może jest ktoś na forum ze Świdnicy???) są jakieś godne polecenia warsztaty. Zbliża się kolejna wymiana rozrządu, a w ASO jakoś mi się nie umiecha.
Czy oddział Masters'a we Wrocławiu jest OK??? Ktoś tam wirusował auto?? Przymierzam się do chipsa i mam zamiar uderzyć właśnie tam :roll:
pozdrO1 - AGR była
jest O2FL i Honda Jazz 1.4
Komentarz
-
-
czy może ktoś wie, czy jak zrobię przegląd po 45 kkm tutaj www.skoda-seris.pl to bedzie to uznawane przy ewentualnej gwarancji?, chwalą sie jakimś certyfikatem GOV i śmiało zapraszająOctavia Combi Tour Plus 1,9 TDI ASV '05
President Harry II Clasic + DV 27 S w dziurce po fm-owej + spliter (ale myslę nad drugą dziurką na fm-ową)
Komentarz
-
-
Witam, robiłem dziś przegląd po 45kkm, miałem ponad 48kkm, nawet sie nie przyczepili, robiłem to w Wimar w Opaczu k. Warszawy, zapłaciłem 608 zł (przegląd po 45kkm i czyszczenie-odgrzybianie klimy), dostałem nawet rabat 15% na robociznę - srebrna karta , przysługuje każdemu, kto 2 razy z rzędu robił przegląd u nich. Moja cena obsługi pozytywna, możę dlatego, że nie mieli za bardzo co popsuć.
PS. Jak zwykle próbowali mi wcisnąć wymianę nadłamanej plastikowej osłony silnika - przy 30kkm też wymieniali (duuużo zapłaciłem) i teraz się nie dałem - powiedziałem w prost: jak gówniane plastiki montujecie od spodu, to teraz wymieniajcie na gwarancji,pan sie speszył i ... uciekł
nie umyli, bo sie myjka popsuła, ale mogę w każdej chwili przyjechać (jak naprawią) i raz umyć.Octavia Combi Tour Plus 1,9 TDI ASV '05
President Harry II Clasic + DV 27 S w dziurce po fm-owej + spliter (ale myslę nad drugą dziurką na fm-ową)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YubYMoja cena obsługi pozytywna, możę dlatego, że nie mieli za bardzo co popsuć.
ja przez gwarancje do nich jezdzilem i powiedzialem sobie nigdy wiecej
jak czegos nie popsuja to prawie napewno tez i nie naprawiaSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
Panowie a co sądzicie o firmie V-tech www.vtech.pl maja filie w Olsztynie dlatego pytam a siedzibe w Warszawie prosze o opinie kolegów z Warszawki.
Wydaje mi się że wiedza co robia jak SKode fabie TDI do zawodów robia to chyba?[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
W związku z trybem oszczędnościowym po 150 kkm postanowiłem przestać korzystać z usług ASO i poszukać kogoś kto ma pojęcie o Skodzie, ale nie koniecznie za taką kasę jak ASO. Gdzieś tu na forum znalazłem link do strony www.skoda-serwis.pl. Ja (póki co) raczej zielony jestem w temacie motoryzacji, co pewnie dało się poznać podczas oddawania samochodu do standardowego przeglądu po 15 kkm w w/wym serwisie na Stawki w W-wie. Wspomniałem szefowi tego przybytku, że mi coś stuka (turkoce) przy wciskaniu sprzęgła. Dostałem diagnozę - magiel do wymiany, bo to grozi wypadkiem i w ogóle katastrofa - nie da się jeździć tym autem. Koszt 2000 - 3000 + 400 (robicizna). Nie stać mnie aktualnie na taki wydatek, więc postanowiłem sprawę skonsultować. Inny spec zajrzał na magiel, do pojemnika z płynem i kazał auto obserwować, bo jak magiel przecieka, to będą plamy pod samochodem. 2 tygodnie obserwuję i żadnych plam nie ma. Mój magiel sam się zregenerował, czy ... www.skoda-serwis.pl chciał trafić frajera? :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Panowie a co sądzicie o firmie V-tech www.vtech.pl
[ Dodano: Pon 26 Cze, 06 22:11 ]
Zamieszczone przez zombiechciał trafić frajera?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftPakiet oszczednosciowy jak oszczednosciowy. Za przeglad place 160zl z pieczatka GDM-em z moimi materialami.a cena idzie o 100zl do gory. Olej i filtr oleju oraz powietrza wymieniam co 15kkm ,a kabinowy i paliwa co 30kkm.
Komentarz
-
-
A magiel jeśli przecieka to polecam oddać do regeneracji.
Kosztuje 300zł i działa dłużej niż nowy (u mnie, no ale ja to mam dziwne auto patrz http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=67121#67121 )
Komentarz
-
-
Bardzo goraco polecam firme
"TRZASK"
REGUŁY
ul. Królewska 2A (róg regulskiej)
tel 022 798 00 00
tel kom. 501 141 799
Bardzo profesjonalnie wczoraj "oszklili mi samochod", wiecej info w temacie o rabatach...bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz
-
-
bacacyl
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez daneczek76Panowie a co sądzicie o firmie V-tech www.vtech.pl
Przebrnąłem cały watek :wink: ,no to gdzie najlepiej chipować w okolicy Krakowa?
Komentarz
-
Zamieszczone przez bacacylZamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez daneczek76Panowie a co sądzicie o firmie V-tech www.vtech.pl
Przebrnąłem cały watek :wink: ,no to gdzie najlepiej chipować w okolicy Krakowa?
Mam nadzieję, że to pomoże...
Komentarz
-
-
bacacyl
-
Godne polecenia warsztaty (z nie tak odleglych czasow gdy mieszkalem w Sosnowcu - zreszta korzystam z nich po dzis dzien):
Breguła Mariusz - blacharstwo - czeladz tel. 032 265 19 03 ew. 501 389 708
godny polecenia warsztat naprawiajacy klimatyzacje Bedzin - p. Banka ul Napierkowa tel. 606 120 670
godny polecenia warsztat mechaniczny (reanimowal mi passata 1.8T po niechlujnym wlascicielu) Czeladz p. Herman tel. 032 265 23 15 - w Rynku w bramie warsztat.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Kupiłem niedawno paroletnią Octę i chciałbym, jej zrobić wnikliwy przegląd (w Wawie lub okolicach) żeby wiedzieć na czym stoję.
Przejrzałem cały temat ale właściwie nie znalazłem odpowiedzi na pytanie: gdzie?
W zasadzie cały wątek dotyczący Wawy to odradzanie warsztatów a jak ktoś już jakiś poleci, to okazuje się, że kto inny miał tam przykry incydent.
To super wiedzieć, których miejsc unikać ale chciałbym też wiedzić (zwłaszcza jako noob :roll: ) gdzie pojechać.
Z góry dziękuję i pozdrawiam!!
Komentarz
-
-
Ja mam ostatnio dobre doświadczenia z "AZ Auto - Skoda". Doswiadczenia niewielkie, ale bardzo pozytywne. Naprawa oslony silnika zamiast wymiany "bo jest za dobra i szkoda ja wymieniac", to niezbyt czesto spotykane w serwisach. Maly serwis, ale na miejscu jest sklep z czesciami.
Namiary:
"AZ Auto - Skoda" S.C.
02-495 Warszawa, al. Bzów 60 - woj. mazowieckie
tel. 022 667 76 80, fax 022 667 76 80
... macie jakies doswiadczenie z nimi?
Komentarz
-
Komentarz